...

Ekonomi Tezsiz Yüksek Lisans Programı

EKONOMİ TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI TEMEL İLKELERİ:

Bu program, "Tezsis Yüksek Lisans Programı" olup, toplam kredisi 30'dur.

İki yarıyıldan oluşan program en fazla altı yarıyıla uzayabilir.

Programın tamamlanabilmesi için derslerin tamamından başarılı olmak gerekmektedir.

Programın tamamlanabilmesi için danışman öğretim üyesi yönetiminde (kredisiz) "dönem projesi" hazırlamak gerekmektedir.

Programın kontenjanı 20 kişidir.

Dersler hafta içi saat 18:30 ile 21:30 arasında yapılmaktadır.

Kredili dersleri ve dönem projesini tamamlayan öğrencilere Ekonomi Yüksek Lisans Diploması verilmektedir.

Programa en az dört yıllık lisans eğitimi veren tüm fakülte ve yüksekokul mezunları başvurabilirler. ALES ve Yabancı Dil sınavlarına           girme zorunluluğu bulunmamaktadır.

Ekonomi Tezsiz Yüksek Lisans Programı İlanı

Bilgi İçin:

Tel: (0322) 338 65 74 / 2386                             Email: eiscan@cukurova.edu.tr
                 (0322) 338 72 54-60 / 133-139-147                       tkabas@cu.edu.tr
                                                                                                 harunbal@cu..edu.tr